Webshop

Oktatás 10-12 fő részére

0 Ft 95 250 Ft (Áfa tartalom: 20 250 Ft)

  • Tartalmazza az újraélesztési folyamat, stabil oldalfektetés betanítását és a defibrillátor használatának a bemutatását és gyakorlását egy tréner gép segítségével.

Opcionális:

AED-Alert 2.0 System – távfelügyeleti rendszer

Valós idejű felhőalapú adatbázis amely a kihelyezett készülékek állapotáról, lokációjáról, elektródák szavatossági idejéről, akkumulátor élettartamáról ad felvilágosítást.

Automatikus riasztás küldése bármilyen állapotváltozásról, így nincs szükség a készülékek rendszeres fizikai ellenőrzésére.

AED-Alert 2.0 System – távfelügyeleti rendszer

AED Alert 2.0 System egy olyan valós idejű felhőalapú adatbázis, ami a kihelyezett defibrillátorok minden egyes lényegi paraméterét, státuszát figyeli és bármilyen változás következtében azonnal értesítést küld. A defibrillátorok Wifi vagy 4G hálózaton keresztül kapcsolódnak az adatbázishoz.

Nézzük meg mik is lehetnek ezek az a lényegi információk és miért is fontosak ezek a defibrillátorok esetében.

Státusz:

A defibrillátorok naponta öntesztet hajtanak végre. A rendszer az elvégzett tesztekről értesítési az üzembentartót. Meggyőződhetünk róla, hogy a defibrillátor üzemképes, életmentésre használható.

Lokáció:

Amint a készülék elhagyja a kijelölt helyét a rendszer riasztást küld:

  • A készüléket életmentés céljából elvitték
  • A készüléket ellopták

Szavatossági idők:

Minden defibrillátor rendelkezik szavatossági idővel gyártótól és típustól függetlenül. A Mindray BeneHeart C sorozat egyedülállóként 5 év szavatosságot vállal az elektródákra és akkumulátorra. Ezeket a szavatossági időket is figyeli a rendszer, lejárathoz közel értesítést küld.

A készülékkel életmentést hajtanak végre:

A rendszer akkor is értesítés küld, ha a defibrillátorral épp életmentés hajtanak végre. Naplózza a leadott ütéseket is.

Egy üzemképtelen defibrillátor következményei:

  • Megtévesztő
  • Életmentéskor időveszteséget jelent, nagyban növeli az életmentés sikertelenségét