Kiemelt hír

További hírek

2024. június 13.

Az életét a pályán végrehajtott újraélesztés mentette meg.

Nem először és sajnos nem is utoljára láttunk már sportolót összeesni mérkőzés közben. A legfontosabb, hogy ilyenkor legyen a pálya közelében életmentő defibrillátor készülék, amivel tényleg van esély a túlélésre!

Sportegyesületek számára javasoljuk, hogy vegyenek példát a labdarúgó Európa-bajnokság, az Olimpiai Játékok és néhány hazai sport szervezetről, akik már gondoskodtak az AED készülékek beszerzéséről. Ha biztosra akarnak menni, akkor olyan laikusoknak készített defibrillátort rendeljenek meg, melyek az Európai Újraélesztési Társaság (ERC) 2021-es állásfoglalása szerint, a készülék a maximálisan ajánlott 360J energialeadásra képes - amivel a lakosság szélesebb rétegének az élete megmenthető.

A Defibrillátor Mindenkinek webáruházban minden AED készülékünk megfelel az ERC ajánlásának. Nézzen körül most és bátran keressen minket kérdéseivel.

További információ: https://mandiner.hu/sport/2024/06/mi-tortent-a-palyan-osszeesett-a-halal-torkabol-visszatert-dan-focistaval

2024. április 17.

Mindray BeneHeart defibrillátoraink megfelelnek az Európai Újraélesztési Társaság ajánlásának

Nálunk minden Mindray BeneHeart félautomata és automata defibrillátor készülék maximálisan 360J energialeadásra képes. Az Európai Újraélesztési Társaság (ERC) 2021-es ajánlása szerint az életmentés a maximálisan 360J energialeadásra képes defibrillátorral javasolt - nem véletlen választja ezeket a készülékeket a legtöbb kórház, és háziorvos. Az emberek többségénél - különösen a sportolók, idősek, erősebb testalkatúak - a szív nem kap elegendő áramot a sikeres defibrillációhoz, amennyiben csak 200J energiát használnak. Egy 360J energiaszintű ütés bizonyítottan nagyobb eséllyel segíti az életben maradást.

2024. február 27.

Újraélesztési képzés ügyfeleinknek

Kollégánk, Ornódi László sikeresen elvégezte a Magyar Resuscitatiós Társaság által szervezett Basic Life Support Provider és a Basic Life Support Instructor tanfolyamokat. Kollégánk szaktudásának köszönhetően az általunk forgalmazott berendezések használatához újraélesztési képzést tudunk biztosítani Önöknek.

2023. június 26.

Szigetszentmiklós lakosai biztonságban!

Szigetszentmiklós lakosai biztonságban! A Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány jóvoltából egy fél-automata Mindray BeneHeart C1A típusú defibrillátort helyeztek ki egy helyi MOL töltőállomáson. Nyáron több időt töltünk szabadtéren, élvezzük a szabadságot és a kikapcsolódást, de sajnos a hőség miatt gyakrabban következnek be egészségügyi vészhelyzetek is. Fontos, hogy felkészültek legyünk, ha körülöttünk valakinek váratlanul leáll a szíve, mert az illető megmenthető. Egy félautomata vagy automata defibrillátor pedig pontosan az az eszköz, ami visszahozhatja az életbe az adott személyt. Használatához nincs szükség előképzettségre, mert a készülék több nyelven, egyértelmű utasításokat adva segíti az ellátást bármilyen laikus, orvosi ismeretekkel nem rendelkező személy számára. Szigetszentmiklós városa már tett a biztonságosabb élettérért. Fontolja meg Ön is készülékeink beszerzését cége vagy közössége számára!